EKSKLUSIVT TILBUD!

Første indbetalingsbonus på 100% op til 750 DKK
1. Opret en gratis spillekonto hos Jetbull.
2. Lav din første indbetaling på minimum 100DKK.
3. Få din sports bonus.

 

Vilkår og betingelser:

1. Kun én bonus kan bruges af en registreret bruger.

2. 100% sports velkomst bonus op til 750 DKK er kun tilgængelig for nye Jetbull kunder som har registreret deres Jetbull konto igennem Bookmakerbonus.dk hjemmesiden.

3. Bonusses vil være at finde på indbetalingssiden under "Vælg en bonus", når du er logget ind på din konto. Ved at vælge denne bonus og lave en indbetaling på mindst 100kr vil du med det samme modtage en 100% bonus op til 750DKK.

4. I det sjældne tilfælde, at en bonus ikke automatisk bliver tildelt, efter det kvalificerende beløb er indbetalt, skal du kontakte kundesupport via e-mail eller live-chat. Dette skal du gøre FØR du placerer spil. Vores kundesupport vil hermed kunne give dig bonussen manuelt.

Bemærk venligst at vores system ikke vil tillade os at give dig en bonus manuelt hvis du spiller med din kvalificerende indbetaling før vi har tildelt dig bonussen manuelt.

5. Både den kvalificerende indbetaling og bonusbeløbet vil blive holdt som bonus midler, indtil bonus omsætningskravet er blevet mødt.

6. Det totale beløb holdt som bonusmidler skal omsættes 8 gange (8x) med alle væddemål afgjort, før bonusmidlerne og den kvalificerende indbetaling bliver frigivet til spillerens rigtige penge balance.

Eksempel: Kunde laver en indbetaling på 750 DKK og modtager det fulde bonusbeløb på 750 DKK. Den kvalificerende indbetaling på 750 DKK + bonusbeløbet på 750 DKK = 1500 DKK. 1500DKK skal omsættes 8 gange (8x) før bonusmidlerne og det kvalificerende indbetalingsbeløb bliver frigjort til kundens rigtige penge balance.

7. Kunden har ret til at annullere bonussen når som helst og dette gøres ved at kontakte kundesupport via e-mail eller live-chat. I tilfælde af at du taber bonussen vil dette tab blive fra trukket indbetalingsbeløbet, og det resterende beløb vil blive overført til den rigtige penge balance.

8. Omsætningskravet skal mødes indenfor 60 dage, fra det kvalificerende indbetalingsbeløb er gået ind.

9. Kun odds 1.8 eller højere er tilladt når der spilles for at nå omsætningskravet.

10. Når der placeres spil med bonusmidler, vil maksimum 350DKK per væddemål tælle til omsætningskravet.

11. De følgende spilformer og markeder er ekskluderet når spil bliver placeret med bonusmidler; Hestevæddeløb

12. Jetbull forbeholder sig retten til at annullere denne bonus eller ændre i vilkår og betingelserne for denne kampagne på et hvilket som helst givent tidspunkt. Det er kundens ansvar jævnligt at tjekke denne side for eventuelle ændringer;

13. Generelle vilkår for sportsbonus gælder også for denne bonus.