Jetbull Cash Out – Tag Fuld Kontrol over dine Bets!

 

Gør dig klar til ekstra spænding. Nu er valgmuligheden ”Cash-Out” tilgængelig. Brug den på alle sportsbook events og så har du muligheden for at cash out et bet før en endelig afgørelse indtræder.

Funktionen virker lige så nemt som 1,2 og 3. 

  • 1. Placer et bet på alle sportsgrene eller events.
  • 2. ”Cash-Out” dimsen viser det tilgængelige cash out beløb.
  • 3. Hvis du kan lide de tal du ser, klik ”Cash Out” og beløbet bliver krediteret på din konto. 

 

Indbetal her       

 

Hvordan bruger jeg Cash Out?

1. Placer dine bets i vores sportsbook på enten live eller før-live, en hvilken som helst sportsgren og eller et hvilket som helst event.

2. På højre side kan du se din ”kupon” og ”Mine Væddemål”, klik på ”Mine Væddemål” og under ”Åbne Væddemål” kan du de dimsen ”Cash Out”, her vil beløbet som du kan vælge at tage ud også være vist. 

 

3. Hvis du accepterer den mængde der tilbydes kan du cash out ved at klikke på ”Cash Out” knappen som vist på ovenstående billede. Så vil en boks som beder om din bekræftelse komme frem. 

4. Hvis du klikker på den grønne Cash Out knap vil din Cash Out blive behandlet.

 

5. Så snart din Cash Out er blevet bekræftet bliver beløbet krediteret til din konto og du kan se dit afgjorte bet under ”Afgjorte Væddemål”.

 

Vilkår og Betingelser:

1. Valgmuligheden Cash Out er kun tilgængelig for single og kombinations bets, som er blevet placeret før kampstart eller live. System bets er ikke en del af Cash Out funktionen.

2. En tidsforsinkelse vil følge efter accept af Cash Out. Hvis et odds ændres eller et marked er suspenderet under den verserende afgørelse af dit Cash Out, så kan din Cash Out forespørgsel risikerer at blive afvist.

3. Hvis din forespørgsel på Cash Out er succesful vil en besked blive vist og dit bet vil blive lukket med det samme samt din balance opdateret. Det endelige resultat af det event du havde bettet på vil ikke have nogen inflydelse af dit Cash Out resultat. 

4. Jetbull kan ikke garantrer tilgængeligheden af valgmuligheden Cash Out. Jetbull anbefaler at man ikke placerer nogle bets udelukkende med den intention at bruge Cash Out på sit bet, da denne mulighed ikke nødvendigvis er tilgængelig. 

5. Valgmuligheden Cash Out er tilgængelig for bets som er placeret med Bonus midler, men dette vil ikke tælle imod gennemspilningskrav af bonus midlerne. 

6. Valgmuligheden Cash Out er ikke tilgængelig for bets som er placeret med gratis/ekstra bets.

7. ”Vind” og ”Begge veje” er ikke en del af Cash Out funktionen. 

8. Jetbull forbeholder sig retten til at annullere afgørelsen af et Cash Out hvis værdien er reslutat af en regnefejl.

9. Jetbull har ikke til ansvar at tilbyde Cash Out valgmuligheden af tekniske årsager. Under sådanne omstændigheder vil bettet blive afgjort efter det endelige resultat af et event. 

10. Jetbull forbeholder sig retten til at fjerne Cash Out valgmuligheden for en specific spiller hvis der er mistanke om at spilleren misbruger denne funktion.