Udbetalinger

1. Hvordan kan jeg udbetale penge fra min spillekonto?
    For at foretage en udbetaling, log ind på konto, gå til din profil og klik på Udbetaling, vælg en af de udbetalingsmuligheder der er tilgængelige og følg instruktionerne på siden.
  2. Er der grænser på hvor meget jeg må udbetale?
    Når du har logget ind, klik på Udbetaling og så kan du se hvor meget du må udbetale på de givne udbetalingsmetoder.
  3. Kan jeg annullere en udbetalingsanmodning?
    Hvis udbetalingen ikke er gennemført endnu, har du muligheden for at annullere ved at gå ind på Min Konto og finde udbetalingen eller kontakte kundeservice.
  4. Pålægger i et udbetalingsgebyr?
    Når du er logget ind, klik venligst på udbetalingslinket og du vil kunne se om der er gebyrer tilknyttet den udbetalingsmetode du vælger.
  5. Hvor lang tid tager en udbetaling?
    Hvis din konto er verificeret tager det op til 12 timer at godkende din udbetaling. Hvis din konto ikke er verificeret tager det op til 24 timer at godkende din udbetaling. Når din udbetaling er godkendt, vil udbetalinger til E-wallet og Nordea.offline tage op til 24 timer, og udbetalinger til hævekort og bankkonto vil tage 2-5 hverdage.
  6. Hvorfor tager en udbetaling flere dage mens en indbetaling sker med det samme.?
    Vi har en omfattende kontrol- og verificeringsproces før vi kan foretage den faktiske udbetaling til dig. Denne proces er for at sikre sikkerheden omkring vores kunders midler. Når du og din konto er fuldt verificeret kan udbetalinger ske umiddelbart.
  7. Kan jeg foretage en udbetaling fra min spillekonto til en andens kort/bankkonto?
    Nej, dette betragtes som en tredjeparts transaktion og vil ikke være tilladt.
  8. Hvad er NemKonto?
    Din NemKonto er den bankkonto, som alle offentlige myndigheder bruger, når de skal udbetale penge til dig. Det er en helt almindelig bankkonto, som du bruger i forvejen. Du vælger selv hvilken af dine almindelige bankkonti, som du ønsker at benytte som din NemKonto. Vi tilbyder udbetaling af gevinster til din NemKonto