Hjælp

Sikkerhed

 1. Har jeres hjemmeside en licens?
  Ja, vores hjemmeside er licenseret og godkendt af den danske spillemyndighed. Dette er illustreret på forsiden og også under Vilkår og Betingelser hvor infomation om licens og regler kan findes.
 2. Hvordan ved jeg at mine finansielle og personlige informationer er sikre hos jer?
  Vi benytter den nyeste teknologi og godkendte Secure Sockets Layer (SSL) krypterings teknologi for at sikre at alt information du sender opbevares sikkert og fuldt krypteret. SSL kryptering er den samme teknologi banker benytter til data sikring. Dette betyder at din finansielle data såsom kreditkort information og personlig data såsom navn, adresse og telefonnummer er fuldt beskyttet og sikret. Ydermere er licensholderen ISO 27001 certificeret og lever op til høje sikkerhedskrav.
 3. Hvordan ved jeg at mine penge er sikret hos jer?
  Alle kundebalancer opbevares på en separat konto hos internationalt anerkendte, Bank of Valletta (www.BOV.com). På denne måde er dine penge fuldstændig isoleret fra firmaets midler og konti. Dette betyder at dine midler er sikret og kan hæves af dig på ethvert tidspunkt.
 4. Bliver min data delt eller tilgængelig for nogen tredjepart?
  For information om hvordan din data eventuelt deles og under hvilke omstændigheder, venligst find dette under Privacy Policy.