Registrering

1. Hvordan åbner jeg en konto?
    Du skal bare klikke på ”Åbn konto” knappen oppe i toppen på alle siderne på Jetbull.dk. Du vil derefter blive ført over til en registreringsformular. Noter venligst at dit brugernavn og din konto valuta ikke kan ændres senere. Før du registrerer dine detaljer sørg venligst for at bekræfte at du er over 18 år og bekræft "Vilkår og Betingelser". Du kan med det samme logge ind på din konto via dit brugernavn og adgangskode. Husk at vi på givne tidspukter kræver NemID verifikation.
  2. Jeg har problemer med registreringsformularen. Hvad gør jeg?
    Venligst kontakt kundeservice på support@jetbull.dk som kan hjælpe dig med registreringen.
  3. Hvorfor skal jeg åbne en konto for at spille jeres spil?
    Vi skal have dig til at åbne en konto hos os fordi du dermed bekræfter at du følger vores regler og retningslinjer hvilket indbefatter at du er 18 år. Når du registrerer dig på Jetbull.dk åbner du en konto gratis som gør det muligt for dig at benytte vores produkter.
  4. Hvorfor skal i bruge mine personlige informationer? Er mine personlige informationer sikre hos jer?
    Vi behøver dine personlige detaljer for at bekræfte din identitet, alder, adresse og NemID for at kunne tilbyde dig at foretage pengetransaktioner og spil. Licens holderen er ISO 27001 certificeret og Jetbull.dk benytter ydermere den nyeste og mest avancerede data encryption teknikker for at sikre dine personlige informationer.
  5. Skal jeg foretage en indbetaling for at åbne en konto hos Jetbull?
    Nej, det behøves slet ikke. Du kan spille for sjov på vores hjemmeside så meget som du vil. For at kunne spille om rigtige penge skal du foretage en indbetaling.
  6. Kan jeg have mere end 1 konto?
    Nej, det er kun tilladt at have en konto.
  7. Er der en aldersgrænse for at kunne spille på Jetbull?
    Du skal være mindst 18 år for at spille hos Jetbull.dk og alle registreringer undergår CPR check via CPR registret.