Indbetaling

1. Hvordan laver jeg en indbetaling til min konto?
    Når du har logget ind på din konto, klik på indbetalings knappen, vælg den betalingsmetode du vil benytte og følg instruktionerne for at lave en indbetaling.
  2. Hvor lang tid tager det før min indbetalings bliver krediteret min spillekonto?
    For de fleste betalingsmetoder vil din indbetaling blive krediteret med det samme. Hvis det er en bankoverførsel kan det tage op til 7 dage før vi modtager pengene og derefter krediterer din spillekonto.
  3. Hvilke betalingsmetoder tilbyder i?
    Når du er logget ind, venligst klik på indbetalingsknappen og du vil se alle de betalingsmetoder du kan benytte.
  4. Hvilke kreditkort accepterer i?
    Vi accepterer alle Visa og MasterCard/maestro kredit- og debitkort.
  5. Skal jeg betale nogle gebyrer når jeg overfører penge til min konto?
    Transaktionsgebyrer vil være afhængig af den valgte betalingsmetode. Når du er logget ind og klikker på Indbetaling vil du kunne se hvis der er gebyrer tilknyttet den betalingsmetode du benytter. Noter at din bank muligvis opkræver et ekstra gebyr for deres service.
  6. Hvad er minimum/maksimum beløb jeg kan overføre ad gangen?
    Minimum og maksimum beløb der kan overføres, findes når du har logget ind under sektionen Indbetaling.
  7. Er der en måde hvor jeg kan se daglige, ugentlige og månedlige grænser?
    Du kan sætte daglige, ugentlige og månedlige grænser. Dette kan sættes inde på ‘Min Konto ’ siden under Ansvarligt Spil sektionen. Grænser kan ændres til hver en tid på samme side.