Ansvarligt Spil

Jetbull.dk har et ønske og er forpligtet til at bakke op ansvarligt spil som en del af kundepleje og socialt ansvar.
Vi mener det er vores ansvar over for dig, vores kunder, at sikre at du får en god spilleoplevelse på vores hjemmeside, samtidig med at du er opmærksom på de sociale og økonomiske risicis der er tilknyttet med spil herunder ludomani.


Bevar kontrollen

Spil om penge skal udøves som en fornøjelse og underholdning, og ikke med formål om at skabe indtægter. Mens majoriteten er i stand til at spille for underholdningens skyld og kun spiller for penge de har råd til at risikerer, kan det for andre mennesker være problematisk. For at bevare kontrollen over dine spillevaner minder vi dig om altid at være opmærksom på følgende punker:

 • Spil om penge skal ske moderat og som underholdning og ikke med formålet om at tjene penge
 • Undgå at jagte dine tab – der kommer altid en ny dag
 • Spil kun når du har mulighed for at kunne dække potentielle tab
 • Hold styr på tiden og monitorer hvor mange penge du har brugt
 • Der er sat grænser for hvor store beløb` der kan satses på hvert spil
 • Behøver du en pause for spil eller ønsker du at blive ekskluderet for en længere midlertidig eller permanent period, kan dette lade sig gøre ved at kontakte vores kundeservice. Se yderligere information under sektionen nedenfor ‘Kort pause, midlertidig eller permanent udelukkelse fra spil’.
 • Vi anvender overvågnings værktøjer til at identificere mulige spil problemer
 • Du har altid mulighed for at checke din spilhistorik inklusive alle dine transaktitoner samt alle tab og gevinster
 • Ønsker du fuldstændig udelukkelse fra al onlinespil i Danmark kan dette ske ved at kontakte Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere (ROFUS). Registret er håndteret af Spillemyndingheden og kan kontaktes her for mere information eller direkte registrering.

 

Hvis du har brug for at snakke om eventuelle bekymringer du måtte have omkring dine spillevaner, venligst kontakt en af rådgivningsorganisationerne listet nedenfor under ‘Rådgivningsorganisationer' .Har du muligvis et problem?

Hvis du er bekymret over om spil har en negativ indflydelse på dit liv eller nogen andens liv, så kan de følgende spørgsmål måske hjælpe med at give svar.

1. Forhindre spil dig i at passe dit arbejde eller studier?
2. Spiller du for at slå tiden ihjel eller flygte fra kedsomhed?
3. Spiller du alene i lange perioder?
4. Har andre kritiseret dig for dine spillevaner?
5. Har du tabt interesse for din familie, eller venner på grund af spil?
6. Har du nogensinde løjet over hvor mange penge eller tid du bruger på spil?
7. Har du løjet, stjålet eller lånt penge for at kunne opretholde dit spilleforbrug?
8. Er du tilbageholdende for at bruge penge på spil eller noget andet?
9. Spiller du indtil alle pengene er tabt?
10. Når du har tabt penge, føler du så at du bliver nødt til at prøve igen for at få dine tab tilbage igen hurtigst muligt?
11. Hvis du har brugt alle dine penge mens du spiller, føler du dig så tabt og fortvivlet og føler du bliver nødt til at spille igen hurtigst muligt?
12. Påvirker skænderier, frustrationer eller skuffelser i livet dig til at spille?
13. Gør spil dig deprimeret eller endda fører til selvmordstanker?

Jo flere spørgsmål du kan svare ”ja” til, jo større er sandsynligheden for at du har problemer med spil. Alternativt i forhold til at identificere de første tegn på gambling problemer, kan du få adgang til testen på http://ludomani.dk/spiller/test-dig-selv . For at tale med nogen der kan rådgive og støtte dig, venligst kontakt en af rådgivningsorganisationerne listet nedenfor under ‘Rådgivningsorganisationer .


Økonomiske grænser

I ønsket om at hjælpe vore spillere til at bevare kontrol og spille ansvarligt, tilbyder Jetbull.dk sine kunder muligheden for at forhåndsdefinere økonomiske grænser på spillekontoen. En nedsætning i indbetalingsgrænsen vil blive aktiveret umiddelbart og tidligere indbetalingsgrænser vil blive overskrevet. For at undgå potentielt forhastede beslutninger, vil en forhøjelse af indbetalingsgrænsen derimod ikke træde i kraft før en periode på 24 timer er gået. For at sætte en grænse venligst gå til Min Konto under sektionen Ansvarligt Spil eller kontakt kunde Support.
Yderligere information kan også findes under Vilkår og Betingelser.


Kort pause, midlertidig eller permanent udelukkelse fra spil

Hvis du føler at du er ved at miste kontrol og ønsker at holde en pause fra spil kan dette tilbydes og vi tilbyder også midlertidig eller permanent lukke din konto hos os. Dette kan gøres ved at kontake vores ekskluderings team hvor følgende muligheder for udelukkelse tilbydes:

Kort pause

 • 24 timer

Midlertidig udelukkelse
 • 30 dage
 • 3 måneder
 • 6 måneder
 • 1 år

Permanent udelukkelse.
Valg af permanent udelukkelse resulterer i kundeforholdet fuldstændig afbrydes og en ny konto kan ikke registreres før minimin 12 måneder er gået.

Venligst vær opmærksom på at det ikke vil være muligt at åbne kontoen før den valgte periode for midlertid ekskludering fra spil er udløbet. Brug af midlertidig selvudelukkelses muligheden på vores hjemmeside vil ikke betyde at du registreres I Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere (ROFUS). Dog som en del af vores licens forpligtelser, vil du også blive ekskluderet fra andre hjemmesider opererende under vores licens udstedt af Spillemyndigheden. Udelukkelse vil træde i kraft senest 24 timer efter tidspunktet vi har modtaget anmodningen. 

Hvis du ønsker at udelukke dig fuldstændig fra online spil i Danmark skal du overveje registering i det nationale Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere som er administreret af Spillemyndigheden, venligst se mere information her.

 


General Konto Lukning

General konto lukning ikke omhandlende potentielle udfordringer med at styre spiladfærd, venligst se Vilkår og Betingelser for yderligere information.


Rådgivningsorganisationer

Center for Ludomani er en institution som arbejder med forebyggelse af ludomani og har siden 1992 behandlet individer med spilleproblemer og deres pårørende. Deres behandling og forebyggelsesmetoder er finansieret af staten.
Dansk Misbrugsbehandling har arbejdet med at hjælpe og behandle ludomani siden 2007 og tilbyder professionel behandling af spilleproblemer i Nordjylland.
Frederiksberg Centeret er et behandlingscenter der tilbyder hjælp til personer og pårørende udsat for spillemisbrug og ligger lidt uden for det centrale København
Majorgården Tjelehuset tilbyder hjælp til ludomaner i midten af København og et dagscenter for mennesker der er ramt af misbrug. Majorgaarden Tjelehuset arbejder sammen med andre institutioner for dem der har brug for hjælp døgnet rundt.


Spil for mindreårige

Der er ulovligt for alle under 18 år at åbne en konto eller spille på Jetbull.dk. og vi tager dette ansvar meget alvorligt og vi foretager CPR check på alle der registrerer en konto.


Filter Systemer

Filter systemer gør det muligt at regulere adgangen til internettet baseret på forskellige kriterier. Disse kan benyttes for at undgå at børn og unge under 18 år får adgang til bl.a. spillehjemmesider. Hvis du deler din computer med venner eller familie som er under 18 år, eller andre der har potentielle problemer med spil, eller har valgt at udelukke sig fra spil, venligst overvej at benytte filter systemer såsom:


Net Nanny™

CyberPatrol