Tøv ikke med at kontakte vores kundesupport! Vi er glade for at hjælpe dig med hvad som helst, og vil besvare alle dine spørgsmål.

affiliatesop@jetbull.com

Hvad er affiliate programmet?
Affiliate programmet fungrer som et kommission baseret system, baseret på salg af tjenester gennem undeholdningsprodukter – sports betting og casino online. Jetbull onlinebutik tilbyder tjenester via sine affiliate partnere gennem Jetbull.com/affiliate program, som han efterfølgende deler fortjeneste - generede af spilleres tab - fra Jetbull.com. I dette tilfælde af Jetbull.com affiliate program, bringer kommisions –''affiliate''- partner sine besøgende til Jetbull.com siden og modtager herefter sin månedlige komissionsbetaling genererede af nye kunder som han har refererede til Jetbull.com

Hvorfor skal jeg melde mig til affiliate programmet?
Der er mange gode grunde til at melde sig til vores affiliate program. Det er gratis, tilbyder høj andel af indtægterne, masser af produkter, så hvorfor ikke tjene penge på din trafik med Jetbull Affiliate program i dag?

Hvem kan melde sig til affiliate programmet ?
Enhver person/webmaster som driver deres egen hjemmeside(r), som respekterer vores generelle vilkår og betingelser kan ansøge om at tage del i programmet. Hver affiliate partner må kun melde sig til én gang.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmelding sker på registreringssiden her. Du vil udfylde de nødvendige oplysninger om dig selv / din virksomhed og hjemmeside(r). Vi vil derefter gennemgå din tilmelding, godkende den, og så er du igang med at lave saftige kommissioner!

Kan jeg deltage i  programmet med flere websteder?
Selvfølgelig! Du kan administrere så mange sider du ønsker på din enkelte affilate konto.